Nazilli Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Bölgemizde öğrenciler ve veliler tarafından özel eğitim okul ve sınıfları içinde en çok tercih edilen okul olmaktır.

Misyon: Bizler çocuklarımızı hayata hazırlamak ve iyi insan yatiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati : 09.00 Bitiş Saati : 15.20
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: TOSSFED tarafından düzenlenen sportif turnuvalar
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2018 yılında sona eren KA201 projemizle birlikte deneyim kazandığımız projeyle bu sene onaylanan Performing Arts and Special Needs ve International Sports Passport projelerimize devam etmekteyiz.Ayrıca 2019 yılında Polonya kordinatörlüğünde Ka201 projesine de başvurmuk bulunmaktayız.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: European Food Passport projemiz sona ermiş olup Performing Arts and Special Needs ve International Sports Passport projelerimiz halen devam etmektedir

WEB - https://nazilliozelegitim.meb.k12.tr

Adres - Yeşil Mahalle 793 Sokak No1 Nazilli / AYDIN

Öğretim Şekli :Normal Eğitim